En historia med en tokig twist

Fredrik böjde sig fram till hyllan och tog fram sin gamla kikare. En Georgofs 0171, den finaste kikaren som fanns på 40-talet. Så många pjäser den fått genomleva genom åren. Allt från stora operor som La Traviata och Carmen till Ett Dockhem på kulturhuset stadsteatern till obskyra källarteatrar på zinkensdamm.

Det var dags att sälja den gamle klenoden. Kontot hade börjat smalna och pensionen räckte inte alltid till. Nu var det ju dessutom dags att åka till Sydkorea, där brorsan lämpligt nog skulle begravas. Bredvid sin fru i Seoul av alla ställen. Fredrik hade ju inte träffat sin bror Rolf på flera år och än mindre besökt dom. Det hade varit Rolf själv som orkat ta sig från sitt nya hemland till sitt gamla. Mest för att visa sina barn sitt gamla hemland men också för att han aldrig kunde få nog av djungelvrålspåsar som han alltid bunkrade upp med under sin sverigevisit. ”Lakrits finns inte i sydkorea” brukade han säga och fyllde sedan sin mun med det svarta guldet.

Väl på arlanda händer det som inte får hända. Fredriks bagage ramlar omkull och alla hans dildos sprider sig som vinden på hela terminalen. Pinsamt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: