Att kritisera företeelser som inte finns

Jag pratade nyligen i min podcast Ta det Piano om vad jag anser är modern humor. Ett tydligt exempel på detta var Kringlan Svenssons tweets som såg ut så här:

Det här är ju så absurt och roligt eftersom dessa som säger Hanriksson inte existerar (två andra exempel på briljanta tweets av Kringlan: 1, 2 och 3. Grejen är att det är så pass parodiskt eftersom det finns folk som faktiskt skriver så här, på allvar, på twitter:

tweeten

Det skumma är ju att detta blir retweetat som att den som skrev detta kommit med en fräck och skarpsint hurring mot alla dessa människor som bär päls men som ändå kritiserar Lady Gagas köttklänning, dom är hycklare! Frågan är: Finns dom? Och vart har deras åsikter i så fall kommit till tals? Kan vi komma överens om att det i alla fall måste finnas minst tre exempel på något man kritiserar? Att man annars får kritik från alla att man bara försöker fixa billiga poänger.

Så här är en tweet i samma stil: Alla ni som kritiserar företeelser som inte existerar.  VAD ÄR ERT PROBLEM!!??! Orkar inte mer!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: