Recension: Grown Ups 2 (skriven 25:e juli 2013)

grown-ups-2-08

En scen i den här filmen börjar med att en vaktmästare låtsas vara en tränare och övertygar ett gäng vuxna kvinnor som är där för att träna att skaka på brösten och slå sig själva på stjärten. Den riktiga tränaren kommer in och kör ut vaktmästaren som blir utskälld av kvinnorna som av någon anledning först då insåg vad som pågick. Den riktiga tränaren är riktigt snygg dock och plötsligt blir istället han sexuellt trakasserad av kvinnorna. Men så avslöjar han att han är homosexuell vilket samtliga, även de gifta kvinnorna, förbannar offentligt inför honom.

Senare tar Adam Sandler med sig alla sina polare, inklusive två poliser (?), till sin dotters balettuppvisning. Han säger att “det kommer vara värt det”, detta för att balettlärarinnan tydligen har väldigt stora bröst. Man får under väldigt lång tid se reaktionerna från de olika männen på hur kvinnan ser ut och hur hon rör sig.

När balettuppvisningen är över säger Adam Sandler till sin fru, spelad av Salma Hayek att han kanske råkade titta på balettlärarinnan, men att hon alltid kommer vara världens vackraste. Hon erkänner att hon också ‘spanat in’ någon idag. Adam Sandler svarar med ‘ja, så länge han är död eller bög är det ok’. Selma svarar ‘ja, han var bög’. Då var det lugnt.

Ah och just det. Hela filmen slutar, av någon anledning, med att alla vuxna slår ner en massa collegeungdomar i en våldsorgie som slutar med att en ren biter runt på ett skrev.

Så förutom de uppenbart fåniga slapstickinslagen (filmen börjar med att samma ren som dyker upp i slutet, pissar Adam Sandler i ansiktet) så är Grown Ups 2 en gubbsjuk, sexistisk, rasistisk och omotiverat våldsam skitfilm som aldrig är rolig.

Det mest sinnessjuka är att barnfamiljer satt i biosalongen och garvade läppen av sig. Folk hade tagit med sina barn till det här. Jag vet inte jag. På rak arm känns det extremt konstigt att filmer som Kill Bill har femtonårsgräns men att vem som helst oavsett ålder kan se den här fördummande skiten.

Betyg: 0/5

Annonser

Ett svar to “Recension: Grown Ups 2 (skriven 25:e juli 2013)”

  1. Lincoln Keohane Says:

    great google

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: