#Killgruppen överens: Artificiellt liv existerar

Hashtagen #killgruppen startades för ungefär två år sen och har sedan dess växt till sig till dels en rörelse men även en ideell förening, curlinglag, religion och har nyligen startat ABF-kursen ”hur man kramas killar emellan utan att det anses vara bögigt”. På deras senaste möte kom den kontroversiella frågan kring den hetsiga skönhetsindustrin och de kommersiella ideal som riktar sig gentemot kvinnor i samhället. Vi frågade ordförande Cimon Lundberg vad de kom fram till:

– ”Vi är alla överens om att vi föredrar naturliga tjejer utan smink. Riktiga kvinnor har dessutom lite kött på benen. Skönhetsindustrin visar dock aldrig upp naturliga kvinnor (typ Natalie Portman) utan pinnsmala och översminkade tjejer”.

Ni är emot de rådande skönhetsidealen gentemot kvinnor alltså?

– ”Ja precis. För det visas upp plastiga och opererade fejktjejer. Under mötet kom vi fram till vad vi hela tiden egentligen menat med uttryck såsom ”riktiga” och ”naturliga” kvinnor. De så kallade ”kvinnorna” som verkar i modellbranschen och kommersiell media är egentligen robotar som genom sin medverkan i media vill försöka förvandla riktiga kvinnor med kött på benen och som inte sminkar sig till att också bli robotar”

Kan en kvinna bli en robot alltså?

– ”Har en kvinna inte kött på benen så har hon antagligen inte ben heller, som en snitsig kille konstaterade igår. Vi gissar på att man med bantningsmetoder och sminkprodukter på något sätt föser in chip in i kvinnorna som förr eller senare gör hennes hela uppenbarelse artificiell.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: