VM-Reflektioner

Grupp A:

Det ser just nu bäst ut för Uruguay och Mexiko som jag också hoppas gå vidare ur gruppen. Värdländer och Frankrike har haft för mycket flyt på senare år. Mexiko och Uruguay skulle kunna kommer överens om att få oavgjort, då har varken Frankrike eller Sydafrika någon chans att ta sig in i åttondelsfinal med målskillnad.

Grupp B:

Argentina är garanterade att gå vidare och det ogillar jag. Jag vill att den som vinner VM i år aldrig vunnit tidigare, eller att Brasilien vinner. Sjukt bra om Brasilien vinner en sjätte gång. Tvåa i gruppen blir Sydkorea och kanske det mest framgångsrika östasiatiska landet i VM evar om de lyckas klå Urugay i åttondelsfinal.

Grupp C:

Tråkigaste gruppen med tre av fyra oavgjorda matcher. Slovenien ligger bäst i gruppen som förmodligen kommer avancera tillsammans med USA. Engelsmännen kommer böla sönder, som de alltid gör.

Grupp D:

Skitmärklig grupp. Efter att Tyskland krossar Australien blir de plötsligt mörbultade av Serbien av alla länder. Serbiens mål var dock asskönt. Målskytten tog direkt ett språng och började high fiva fans, verkade det som. Serbien blev dock slagna av Ghana, så alla i gruppen har vunnit varsin match, förutom Australien. Man vet helt enkelt inte vart man har någon.

Grupp E:

Nederländerna kommer först i gruppen och Danmark kommer nog också gå vidare.

Grupp F:

Go Paraguay! Rolig fotboll och riktig glädje när målen går hem. Italien kommer nog tyvärr gå vidare, men förmodligen bli slagna av Holland i åttondelsfinal. Eller varför inte, Danmark? Beror på hur Italien tar sig an Slovakien.

Grupp G:

Hejar loss på de portugistalande länderna, även om det vore skitroligt om Nordkorea gick vidare ur gruppen. Eller vann. Om Nordkorea vinner VM blir jag lycklig.

Grupp H:

Spanien. Precis som Italien, Frankrike och England får man för sig att Spanien ska vara bra, bara för att deras lag är med i champions league och för att deras ekonomi är mer stabil är Serbiens. Men det håller inte. Jag hoppas på att Chile och Schweiz våldtar tjurfäktsjävlarna, vilket det ser ut att bli.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: