Saker man måste lära sig innan man fyller 25: Laga en enkel rätt

Jag tittar just nu som besatt på Hell’s kitchen. Avsnitt efter avsnitt, säsong efter säsong. Allt finns på youtube och man blir lite extra fnissig om någon lyckats ladda upp ett ocensurerat avsnitt och få höra Gordon Ramsay säga: ‘You thick cunt!’

Ofta klantar de till något. Men det är sällan de faktiskt klantar till något enkelt, som ett stekt ägg eller spaghetti. Då ser man alltid hur de andra i köket kommenterar denna klantens misstag. I de där miniintervjuerna som dyker upp titt som tätt under alla dokusåpor.

Jag hatar dom inslagen. Man vet att de spelats in efter själva händelsen, ändå sitter dom där som om man filmar deras tankar! Men det är ju omöjligt att filma någons tankar! Det som händer är att det sitter någon stroppig jävel som funnits i kamerateamet och gjort anteckningar, frågar personen i dokusåpan: ‘Såååå… vad tyckte du om att Beppe Wolgers klantade till spaghettin idag?’ Då svarar genast Chantelle framför kameran: ‘How did he do that? It’s spaghetti! It’s not fuckin’ rocket science, man’.

Det är så dokusåpor fungerar. Så om du inte vill att någon ska snacka skit om dig långt efter inspelningsdagen i ett töntigt inslag; Lär dig laga enkla rätter.

Stek ett ägg, ät snabbnudlar, gör en soppa och lek med pasta. En dag kanske du kan steka kött. Nu har jag redan använt all inläggsutrymme på helt andra saker, så själva inlärningsprocessen lämnar jag åt google.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: