Magnus Betnér och Sverigedemokraterna

Det är med stort nöje jag läser Magnus Betnérs blogginlägg om Sverigedemokraterna. Inlägget i sig är väl inte det bästa han skrivit. Men det roliga är alla som blir totalt vansinniga på honom i kommentarerna. Varför? För att alla dessa kommentarstroll, tyckte att Betnér var ett geni på den tiden han dissade aftonbladet och pratade om fittpiercings.

En kommentar la jag särskilt märke till. Kommentaren refererar till ett blogginlägg ‘som någon annan skrivit’, men man ser att sättet kommentaren skrivits på är exakt samma sätt som blogginlägget skrivits på. lol på magen.

I blogginlägget ‘sågas Betnérs jäms med fotknölarna’, men egentligen upprepas bara följande:

1. Att Betnér aldrig utgår ifrån några säkra källor, utan ‘från sin egen fantasi’. Vilket i stort sett betyder: Aaaw hell no! Han skriver vad han tycker!

2. Att Betnér är dum i huvudet, eftersom han nämner något om nazism. Aaaah. Jag hatar Sverigedemokrater som gång på gång på gång på gång måste gnälla om hur alla skriver om deras rasism/nazism. Dom förtjänar en cykel i nacken hela bunten. Deal with it. Som jag nämnt i tidigare inlägg: Vi tycker inte att ni är rasister egentligen, bara att ni är väldigt korkade.

Dessutom säger Betnér inte ordet nazist som om alla SD:are vore det. Utan att en lundensare är det. Det i sig refererar dessutom bara till en monolog han har under sin pågående turné, livets ord. Vilket man ju borde sett vid det här laget om man läser inlägget. Varför skulle man annars följa hans blogg, om man inte tycker att han är en bra stand up-komiker? Äh.

3. Att Betnér är i någon sorts maskopi med Mona Sahlin och Socialdemokraterna. Det här dras upp typ direkt och återkommer genom inlägget. Jag vet inte riktigt varför. Det kanske ska vara någon sorts komisk poäng, men jag förstår den inte riktigt.

Dessutom beskrivs Magnus Betnér som en ”komiker”. Yeah, that’ll show him!

Annonser

2 svar to “Magnus Betnér och Sverigedemokraterna”

  1. Hampus Says:

    Sjukt kul att SD-bloggens namn är Otack är världens lön, känns kanske som en ordlek med en kommunistisk låt? Otack är den armes lön, typ?

  2. K. Says:

    Magnus Betnér, vilken jävla flöjt..

    Däremot gillar jag hans take på sexköpslagen:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: