Analys av en platsbanken-annons

”Ska du ha en sommar fylld med skratt, äventyr och sol?

Sommartider närmar sig och ett hett, spännande och utvecklande sommarjobb som säljare väntar på dig runt knuten. Bli en del av oss och känn av den härliga atmosfären.

Du är 18år fyllda, en glädjespridare utan dess like som är tävlingsinriktad och som vill tillbringa dina sommardagar med vårt härliga gäng. Du kommer att tillsammans med oss att ha en fantastisk och rolig sommar. Tävla med oss, tävla emot oss, åka på roadtrips och tjäna bra med pengar.

COAL Promotion AB jobbar med företagsförsäljning av större klienters produkter genom personlig kundkontakt. Vi utbildar och coacha alla våra medarbetare för att just du personligen ska bli duktig och kunna leverera de resultat du vill.

Har du möjlighet att jobba extra fram till sommaren så ser vi det som ett plus.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!”

Det dom egentligen menar är: Hej! Vi är ett klämkäckt äckligt jävla gäng som ler hela tiden och du kommer få ångest av att se våra hemska smilband. Du kommer inte heller vinna deras anordnade brännbollsturneringar, som av någon anledning är obligatoriska. Om det är ölbrännboll? Haha, lägg av Pollack. Vad är det för dumheter? Vi är alla nykterister här. 

Den näst största chefen är en man i 40-års åldern vars shorts alltid verkar vara för korta. Och just det – Om du inte säljer lika mycket som ambitiös-Johan och tutt-Jessica så kommer vi skära hälarna av dig, kalla dig elaka namn och undra vad du egentligen gör på arbetstid. Har du druckit droger, Pollack? Har du druckit droger på arbetstid? Fram med hälarna, Pollack. Vi är ett GLATT, HÄRLIGT GÄNG SOM ANVÄNDER VERSALER. OCH NU SKA VI HA DINA HÄLAR. VI KLARAR OSS INTE UTAN VÅRA HÄLAR!!!

Annonser

4 svar to “Analys av en platsbanken-annons”

 1. 365 Bloggar Says:

  Haha! ”tillbringa dina sommardagar med vårt härliga gäng.” Varför får jag upp en bild av grabbarna Grus i skallen?

 2. Miks Says:

  skratt, äventyr och sol? en fantastisk och rolig sommar? härliga gäng?låter som att de ÖVERDRIVER SOM TUSAN :O tror din analys stämmer helt!

 3. Miks Says:

  förresten vet jag hur det är att få hälarna avskurna för att man inte säljer lika mycket som ambitiös-Johan och tutt-Jessica. mitt ung företagsamhet-företag i skolan hatar mig för detta. :<

 4. J H Pollack Says:

  Mycket lustigt, Pollack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: