Saker man måste lära sig innan man fyller 25: Lär er åka kollektivtrafik

Kollektivtrafiken vill alltid äta din hjärna och alla andra är stressade. Samt skiter i dig. En fördel jag själv har, är att ha långa ben. Jag går lätt igenom folkmassor och hastigt kan jag ta mig till nästa tågdörr istället för att tampas med andra pendlare på tåget.

Kolla vilka tåg du får och inte får åka. SJ älskar att se ut som vanlig länstrafik för att sedan påstå att du inte får åka sträckor du betalat för, bara för att du är på en av deras tåg. Då är du fast. SJ är som en sinnessjuk spindel i pendeltrafiken. Dom är fan sjuka i huvudet.

Sluta tycka att det är pinigt med frågan ‘är det ledigt här?’. Sätt dig ner och var nöjd. Istället för att gå igenom hela jävla tåget med sju människor som följer efter dig. Febrilt letar ni alla efter fyra lediga platser där ni kan sitta. Inte en ledig plats. Utan fyra. Give me some space, liksom.

Väl framme, kan du snälla ta det lugnt? Du kommer att ta dig ut förr eller senare, så varför ska du stå vid tågdörrarna flera år innan den stannar? Hur kommer det sig att du snällt står i en onödig kö utan att ens tränga dig lite, för att sedan skynda ut fort du kan?

Ja, längst in i bussen. Varför? Du slipper stå upp, du slipper barnvagnar, du slipper pensionärer och du behöver inte känna dig dum när du blockerar vägen och chauffören ropar åt dig att gå längre in.

Varför är alla såna jävla noviser när det gäller kollektivtrafik? Skärp er, era jävla mesar.

Annonser

2 svar to “Saker man måste lära sig innan man fyller 25: Lär er åka kollektivtrafik”

  1. Miks Says:

    HAHA! har verkligen aldrig förstått varför folk alltid tenderar att ställa sig vid tågdörrarna flera minuter innan tåget stannar. det är ett riktigt fenomen det där, likadant överallt. folk vill vara först in och först ut. på bio och sånt också, alla ska ut innan eftertexterna knappt hunnit börja. själv brukar jag sitta kvar i tåg och dylikt och inte resa mig förrän det står still :>

  2. Sebastian Says:

    Bra inlägg! Skriv gärna mer sånt här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: