Topp 10 sköna pokerlirare

Det spelar ingen roll hur duktig du är. Om du beter dig odrägligt och har en rolig hatt däremot – då är man en skön pokerlirare. Det är dom vi ska lista, inte hur häftigt tålmodigt man kan semibluffa.

10. Chris ferguson

Många bra pokerspelare är riktigt jävla fula. Särskilt på senare tid då datornördar har insett att man tjänar mer på att nörda in sig på poker än på world of warcraft. Men det har länge varit dom fula som regerat i poker. Se bara på Erik Seidel och på Chris Ferguson som ni ser på bilden ovan.

Det bästa med Chris Ferguson är då givetvis att han tror sig bli snyggare med solglasögon, långt hår och hatt. Det var ju dumt, tänkte ni och det är det också. Särskilt med tanke på hur han håller armarna.

9. Doyle Brunson

När jag tittar på Doyle Brunson tänker jag direkt på den här klassiska pokerlåten. Mannen är snart 90 år och har vunnit några miljoner under sina år. Han är en av dom få riktiga pokerlirarna som i början av karriären blev jagad av maffian på grund av sitt sjuka flyt med korten.

Han även känd för handen tio-två. Han råkade nämligen vinna med just den starthanden i poker VM två år i rad. Tio-två är annars en skithand, så det ska han få respekt för.

8. Gus Hansen

Han är Danmarks mest framgångsrika representant inom poker. Dessutom blev han något år utsedd till årets sexigaste pokerspelare. Gus Hansen har ju annars alla odds emot sig. Du hade aldrig svarat på en kontaktannons där något skrivit att han är dansk och livnär sig på att spela poker. Men tänk så fel man kan ha.

7. Mike ‘the mouth‘ Matusow

Kallas för ‘the mouth‘ för att han snackar så mycket vid bordet. Det är sjukt underbart med pokerspelare som snackar, psykar och håller på vid bordet. Hela den där douchebag-kulturen där man sitter tyst med solglasögon får sig liksom en käftsmäll. Titta på den här bilden en stund och tänk på att mannen är mångmiljonär:

6. Dave ‘devilfish’ Ulliot

Skrämmande människa. Han är brittisk, han har smeknamnet ‘devilfish’ och han klär sig i kostym vid pokerbordet. En riktigt skön lirare, helt enkelt.

5. Johnny Chan

Bilden ovan föreställer poker VM 1988. Till höger med den röda kepsen har vi Erik Seidel och till vänster i den underbara 80-talsoutfiten, Johnny Chan. På bilden håller Johnny Chan på att bluffa att han inte har något, så att Erik Seidel ska bluffa att han har något. Good game, good game.

Johnny Chan är också en gammal räv som spelade illegalt ett långt tag innan han kunde ta sig in på fina kasinon.

4. Scotty Nguyen

Här har vi en riktigt odräglig jävel. Scotty Nguyen brukar inte bara spela poker när han är aspackad, han har även blivit diskvalificerad i flera minuter från pokerspel för att han direkt förolämpar sina motspelare vid bordet.

Trots till brutalt jobbiga beteende mot andra människor så vinner han ändå över dom, till allas förtret. Det är därför vi älskar honom. Titta på den här filmen och lär dig hur man irriterar skiten ur sina motspelare:

3. Phil Ivey

Världens bästa pokerspelare. Han är väl ingen skön lirare direkt, men eftersom det här är en lista över pokerspelare så kan man inte exludera Phil Ivey. Eftersom han är bäst. Bara är så, liksom.

2. Bertrand Grosselier

Fransk pokerspelare som muntert hade flest marker under hela finalbordet på wpt tills han vann. Han ledde så överlägset stort att han gick all-in under varenda hand, utan risk att förlora särskilt mycket. Varje gång dom andra la sina helt-okej händer så visade han skrattandes att han hade 23 på handen. Dom andra spelarna som hade ess högt och är på vippen att åka ut ur turneringen; Tyckte inte att det var lika kul.

1. Daniel Negreanu

Jag vet inte varför, men jag blir direkt lycklig när jag ser Daniel Negreanu. Det kan vara ganska spännande att se pokerspelande. Men när han spelar är det inte bara ett imponerande spel. Det märks nämligen att han har roligt. När allt kommer kring så är det det poker ska handla om – att ha roligt.

Annonser

4 svar to “Topp 10 sköna pokerlirare”

 1. 365 Bloggar Says:

  Du fick med dem alla! Dock saknar jag Stu Ungar. Snubben som mitt under pågående vm-tävling drog upp på hotellrummet med två prostituerade för att sniffa kokain och ha sig, råkade ta en överdos och fick föras till sjukhus. Grejen var bara den att han hade dominerat vid pokerbordet och när han väl var utblindad slutade han ändå på en hyfsad placering och kunde därför köpa mer kokain. Året därpå vann han till och med VM, om jag inte minns fel.

 2. Sebastian Says:

  Jag tycker Howard Lederer är bra.

 3. Millah Says:

  Hej 🙂
  Jag har nu igång en hel del tävlingar och det kommer in nya hela tin.
  Kanske finns det något som intresserar just dig.

  Var gärna med 🙂
  http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

  Är du int intresserad ber jag så hemskt mycket om ursäkt
  och då är det bara radera den hära kommentaren eller nå:)

  Ha det bra 🙂
  Kramar // Millah

 4. Höken Says:

  Saknar Phil Laak, Eli Elezra och Sammy Farha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: