Topp 10 huvudbonader

Du kanske trodde att din Fedora var häftig? Du kanske tror att du är alternativ med din basker? Du kanske till och med tror att din mössa värmer ditt huvud? Då har du fel! Här får du se tio huvudbonader som dödar din keps vilken dag som helst!

10. Kapuschong

Mest bara på grund av det fantastiska namnet. Känn på det… Kapuschong. Varför man inte bara säger huva eller lodismumsmums är för alla ett mysterium. Kom ihåg att det bara är söta tjejer och gamla gubbar som får säga kapuschong öppet. Vi andra får nöja oss med att säga det i hemlighet och äta rollo. *bitter*

9. Bahytt (kyss-mig-om-du-kan)

Enligt vår ödesdigra vän wikipedia så finns det en variant av bahytten (bild ovan) som är längre. Som ett avlångt rör framför ansiktet. Dessa kallas alltså för kyss-mig-om-du-kan, eftersom man får sträcka sig in i dom. Tänk vad lätt det var för transvestiter på 1800-talet.

8. Plommonstop

Det som är bra med plommonstopet är att, till skillnad från en fedora, så kan ingen ta dig på allvar om du bär en. Om du ser en typ med fedora så ser du direkt att denne är ett pretentiöst film-noir-pucko. Bär denne däremot plommonstop så är personen mycket väl medveten om att denne är en idiot och då slipper ni bråka om det.

7. Hjälm

Inte bara snygg och stabil, den skyddar huvudet också! Hjälmar finns i alla varianter. Dom kan vara gröna, dom kan ha spjut på sig eller en svart skärm, så att man inte ser vem du är. Men den allra bästa hjälmen är nog cykelhjälmen, eftersom den är så festlig.

Vissa tycker det är kul med frukthjälmar. Sätta meloner på katter och så vidare. Dumt, tycker vi.


Den här bilden har aldrig varit rolig.

6. Cylinderhatt

Gäller ungefär samma regel som plommonstopet, bara att cylinderhatten för det första är en cylinder och för det andra ser den roligare ut. Det är bara långhåriga killar med manchesterkavaj och portfölj som vågar sig på en sådan här hatt idag. Låtsas inte som någonting, dom växer snart ifrån det.

5. Sombrero

Den här topp 10-listan blev plötsligt fylld av bilder man skrattade åt när man var elva år och hade lärt sig googla ordentligt efter humorsajter. Sen la man upp den på sin sida man hade i skolnätverket.

Sombrero var det ja! Kul hatt. Ju större desto bättre, som vi brukar säga. *hehehe*

4. Fez

Allas dröm är egentligen att gå runt i morgonrock, tofflor, monokel, cigarett i munstycke, med ett glas cherry och ha en träffsäker fez på sig i ett fett mansion. Har man inte nått upp dit ska man inte ha på sig fez. Jag försöker säga det till alla töntar på emmabodafestivalen som bär en, men dom lyssnar inte. Äter korv. Äter korv säger jag! Hur fan kan man äta korv med en fez på huvudet! Det är skandal!

3. Turban

Turban är ett träffsäkert sätt att visa att man har fett med cash. Se bara på Kalle Anka-serierna. Jämt och ständigt kommer det skäggiga män med turban för att ha någon form av business med Jocke V, pengabingsankan ni vet. Fast då måste man vara tjock. Är man stor och muskulös med en turban utan juveler på sig så har man oftast något form av svärd på sig, som man försöker döda Kalle & the knatts med, eftersom han är i trubbel. Kalle Anka & c:o florerar av turbaner.

2. Nattmössa

Till skillnad från alla andra huvudbonader så är nattmössan den enda man faktiskt kan prata i. Vilket är jättekonstigt, eftersom man ska sova med den på sig. Varför ska man ha en mössa man kan prata i när man ska sova? Jättedumt.


All prat and no sömn makes Jack a trött boy

1. Strut (den dumma)

Att stå en stund och skämmas med en pappstrut, det tycker vi är bra. Mycket bättre än kollektiv bestraffning som man alltid sysslar med nuförtiden.

Dessutom är den sjukt trendig. Sitter man och skäms med struten så kan man lägga till stjärnor i smyg och då är man plötsligt en stjärngosse. Äter man upp den kan man låtsas att det är glass. Oändliga möjligheter med strut, alltså.

Annonser

Ett svar to “Topp 10 huvudbonader”

  1. thatdudeyouknow Says:

    Helt underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: