Talking ‘bout my generation: Filip & Fredrik

Just nu pågår en hektisk diskussion inom vår generation: Vilka kommer att bli nästa Filip & Fredrik? För det behövs ju! Inget som ens liknar high chaparall finns på tv-tablån idag och inte heller kan man komma på vilka som skulle göra något sånt program.

Filip & Fredrik gör mer sofistikerad tv idag. Dom har fru och sånt. Då kan man inte dansa naken i ett nudistcamp framför publik. Då kan man inte supa med Dennis Rodman.

Erik & Mackan försökte. Men dom vill ingen ha att göra med.

Anders & Måns är bra på sitt sätt, men skulle aldrig passa in i det formatet.

Så det måste vara ett par nya kufar/kufinnor. Vi vill alla vara dom två. Vi vill också kunna sätta på kameran och bara köra, för att sedan göra fantastisk tv. Människor som inte är så pass unga att man inte lyssnar på dom, men inte heller så pass gamla att man inte blir underhållna av att se dom festa.

Jag har också tänkt på det där med 100 höjdare. Är det inte sjukt egentligen hur rätt i tiden det kom? Hade dom gjort det programmet idag istället så hade man tyckt att det varit skitdåligt. – Varför? För att dom bara sätter ihop ett halvtimmesprogram med en massa roliga youtubeklipp. Det var ju hela programidén, trots allt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: