Topp 3 saker som är ”whiskey tango” – Gästinlägg av Orakad i Delphi

Ett fenomen som uppenbarligen berör oss alla är det som är ”whiskey tango” eller vad som i vardagligt tal kallas för ”White Trash”.

Efter många om och men så vill man kategorisera och ranka vad som är genuint whiskey tango och inte det fullt så uppenbara som exempelvis bingolotto eller att bo i en husvagn utan mer centrerade personer och ting inom denna ofantligt retarderade värld.

1. Namn som Kevin , Vincent och Jenny. Vad är felet på dessa namn säger ni nu, inga alls säger jag men att de är whiskey tango går inte ens att betvivla jag menar, vem fan döper sin unge till Kevin om man inte är utsatt för gangsterhiphop eller bor granne med en Volvo V-70 med tillhörande husvagn?

2. ”Se och hör – Kärringen” : måla upp den här bilden i huvudet – Brun soffa , rosa klämmor i slitet blont hår, blåa blend i mungipan och Kevin lallar hem från sin förortsskola. Den här kärringen sitter på stjärten i förra decenniets inne-kläder i sin trailerpark eller i något raserat radhus i Oxie, hon väntar in sin nya pojkvän som jobbar med fordon, är lätt överviktig,tunnhårig och naturligtvis gravt alkoholiserad. Detta är whiskey tango!

3. Att ”tuna” in på någon radiokanal i stil med 105.2 är kanske inte Whiskey tango per definition men det här handlar naturligtvis om att föreställa sig fenomenen och inte bara ta in dom som någon lätt aftonläsning, därför ska du tänka dig en riktig bergsprängare från 97 där man drar fram radiokanalen och sitter i sin wifebeater utanför husvagnen i en utfällbar stol från ÖoB.  Det tragiska i situationen är inte det faktum att de lyssnar på radiokanalen utan eftersom detta är det huvudsakliga dagsnöjet så har denna individen lärt sig alla reklamer och alla radiolåtar utantill och räds inte för att uppmärksamma alla andra om detta.

Det räcker med att lämna någon av de tre stora städerna för att få höra banjon ljuda över Astrid Lindgrens förlovade land…

Annonser

Ett svar to “Topp 3 saker som är ”whiskey tango” – Gästinlägg av Orakad i Delphi”

  1. victor Says:

    Liam är också ett namn att ta upp som ”vt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: