Fitta

Det var längesen jag bjöd på en artikel från min gamla hemsida, här får ni:

Du går igenom stan och har precis köpt ett par trosor på kappahl. Plötsligt ser du en klunga med människor som står utanför en skyltfönster och ser hemskt fascinerade ut. Du blir nyfiken och går fram för att se vad dem tittar på. Du puttar undan ett par människor och din mun bara gapar när du ser vad som finns i skyltfönstret.

FITTA – släpps om en månad!

Och det är inte det som fascinerar dig. Det är bilden på fittan. Fittan ser ut som en oas i en öken. Och kvinnan som bär oasen ser ut som regnbågens jungfru. Du är ju kvinna och har precis köpt trosor. Men det är först nu du inser varför du gjorde det!

Det var ödet, min kvinnliga vän. Detta hände för cirka 200 år sedan i staden Hamburg i Bosnien Hercegovina. Fittan köptes av alla som hade råd. de som inte hade råd fick nöja sig med det här:

Eftersom du lever hade förmodligen dina morföräldrar en fitta också. Det är nämligen så att fitta är genetiskt, alla får det som hade en mamma som hade det. Därför gick ”Fitta inc.” i konkurs för cirka 20 år sedan då det visade sig att ALLA i hela världen hade skaffat sig en.

Det är väldigt svårt att bli av med fittan. Vissa har försökt. Det enda sättet som verkar giltigt är att förvandla sin fitta till en ofungerande penis, men det är bara transexuella som gör det.

Så, var glad och stolt över din fitta. Visa den stolt för dina kompisar, mata den med semlor och ge den lite välförtjänt penis då och då.

Skriven 13/07/07

Annonser

Ett svar to “Fitta”

  1. Taliah Says:

    *LIKE*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: