Sterotyper lucka 11: Stoffe & hans vänner (gästinlägg av Ariel)

Stoffes vänner kallas Krille, Roffe och Totte. De har känt varandra sedan BB för att de föddes samtidigt och deras föräldrar, av någon anledning, blev bästa kompisar. De har följt varandra genom hela livet från det att de gick på samma lekskola. De har lekt tjuv och polis, spelat fotboll och besökt läskiga ödehus om nätterna. Första gången de diskuterade bröst, i tredje klass, var det med varandra, Lotta i 7A hade snyggast. Allihopa peppade de varandra att våga kyssa en tjej på klassfesten i fjärde klass, tills alla faktiskt hade gjort det. Första gången de blev fulla var de tillsammans i Roffes källare i åttan när hans föräldrar var bortresta en helg.

Stoffes gäng gick tillslut skilda vägar när gymnasiet började och de spriddes ut över hela staden. Dom höll kontakten ändå och fortsatte att träffas så ofta de hann.
Efter gymnasiet skulle någon plugga vidare och någon ville hellre jobba så att det blev allt mer och mer sällan som faktiskt alla grabbarna samlades och sågs.
Men tittar du in på ett internetkafé någon eftermiddag så sitter de kanske där och spelar något datorspel, skrattar och skriker på varandra med hårda ord på det där sättet som bara är tillåtet mellan de bästaste vänner.
En annan gång, om du letar nogrannt, de sticker inte ut så värst mycket, finner du dom på en anspråkslös pub på någon bakgata från stadens huvudstråk där de sitter och dricker öl, skämtar eller snackar fotboll.

Det händer att någon av dom har en flickvän och är borta från gänget ett tag men det dröjer aldrig länge förrän denne hittar tillbaks igen. De är alla överens om att vad som än händer så gäller alltid den viktigaste av regler: Bro’s before Hoes.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: