Topp 10 sämsta människor inom landets gränser

Jag har alltid som liten dissat dåliga filmer, dålig musik och allt sånt som dissas av precis alla andra. Det är först långt senare man tittar på det här i ett helt annat perspektiv. Det är ju faktiskt utbildade, vuxna människor som har skapat den här skiten. Någon har godkänt det här och dom här människorna.

Man har sett hur folk ångrar saker dom skrivit eller gjort också. Man ser numera tv med helt nya ögon, när det till exempel skapas dålig stämning i live-tv. Vad sägs efteråt? Var det planerat? Kände hela studion av det här?

Det känns på något sätt som om man går igenom allting, men aldrig kommer någonvart. Men det här är inte sant. Vi utvecklas hela tiden och kämpar för att bli bättre människor. Ändå finns dom där, i alla åldrar. Dom anala jävlarna. Lärarna som säger därför. Dom religiösa som i internetdiskussioner hänvisar till bibeln, som om det vore en säker källa.  Dom fanatiska, som tycker att du är en äcklig gris om du inte bojkottar kött och går med i motdemonstrationer. Dom som säljer ut sig och bidrar till att svärta ner kulturen. Helt enkelt, dom som inte slappnar av.

Mina damer och herrar, jag ger er: Topp 10 sämsta människor inom landets gränser.

10. Björn Söder

Sverigedemokraternas partisekreterare. Belägen i Skåne. Han har skrivit detta: ”Vad gäller Region Skåne tycker vi främst att kulturstödet bör gå till verksamhet som bevarar och stärker det skånska kulturarvet.”

Är det någon som kan förklara det här? Varför skulle man ge större statligt stöd till en teaterpjäs som skildrar snapphanar historiskt, än om det skulle vara dramatiserad star trek-fan fiction? Det här är kärnan till sverigedemokraternas smutsiga etik och det är att dom ständigt tycker att traditioner och kulturarv är så jävla viktigt.

Här kan man titta på när Björn Söder säger ordet ”kontroversiellt” fem gånger, på mindre än fyra minuter:

Ja, vilka kontroversiella pionjärer ni är som vågar säga att Sveriges invandringspolitik är skit. Här, en medalj.

9. Stefan & Krister

Världens minst roliga komiker som våldtagit Falkenbergs scener i åratal.

Kristoffer Appelquist skrev nyligen att han tyckte det var hemskt med hur djuren behandlas. Han skrev så här: ”Jag köper min julskinka av Ängavallen i skåne. Där får grisarna springa ute och käka ärtor och potäter och vafan de vill.

Kalla mig gärna kommunist”.

Någon kommenterade detta helt klockrent: ”Underbart att det finns kloka komiker. Har svårt att föreställa mig sånt här på typ stefan och Kristers blogg om den nu finns”.

8. Zaida Catalán

7. Bert Karlsson

För att han är nazist.

6. Carola

Det blev många youtubevideos nu, men nu måste titta på det här! Särskilt Martin Timells kommentarer efteråt.

Det sjuka med klippet är att det inte är ovanligt med sånt här på livets ord, eller i religiösa sammanhang i andra liknande ställen. Publiken ser det som att hon blir blown away av att hon får så mycket spirituella … grejer i sig. Jag vet inte riktigt. Kommer återkomma till det där. Jag var väldigt ung själv när detta hände, men min familj råkade snubblade in i livets ord en gång i tiden…

5. Siewert Öholm

Moralpanikens fader. Detta var mannen som under 80-talet ledde hela fronten mot hårdrocken och som på senare år gett kritik mot schlagerfestivalen för att dom lät Jonas Gardell ha på sig bröllopsklänning eller något sånt. Han är homofob alltså. Han blir även oerhört upprörd om man jämför jesus med Harry Potter.

4. Jimmie Åkesson

Sverigedemokrater, ett väldigt förvirrat gäng, skulle säkert komma med kritik om jag inte skulle vara extremt detaljrik och källhänvisade, nu när jag påstår att Jimmie Åkesson är en av Sveriges sämsta människor.

Jag besparar er: Jimmie Åkesson äter bajs och suger kuk.

3. Cecilia Frode

För att hon ogillar kiss och bajs-humor. Kiss och bajs är den smartaste humorn som finns. Kristoffer Appelquist, som jag nämnt tidigare skrev till exempel:

Sen slår det mig. Humor handlar ofta om brott mot sociala konventioner. På det sättet är kiss och bajs perfekt. Det är nästan ALLTID ett brott mot sociala konventioner att hålla på med kiss och bajs.

Att bajsa på toaletten – okej.
Att bajsa bredvid toaletten – inte okej.

Att det skulle ta 34 år att komma på det..

2. Ulf Ekman

”In sweden, it’s against the law to spank our kids. Of course, we spank them anyway”.

Jag föddes i Uppsala. Då var mina föräldrar med i livets ord (hur pass engagerade och involverade vet jag inte riktigt). Ulf Ekman har hållt mig som barn. Carola har låtit mig rida en av hennes rottweilers som liten.

Att så här i efterhand läsa om vem den är Ulf Ekman är gör mig en aning skrämd. Livets ord är tydligen en sekt, enligt många. Ulf Ekman hatar Jonas Gardell också, visar det sig. Också gillar han att slå barn.

1. Daniel Höglund

Det finns ett litet, litet parti i Sverige som kallar sig själva för folkfronten, Sveriges nazistiska parti. Innan hette dom nationalsocialistisk front. Jag var inne på deras hemsida för några år sedan och blev helt chockad. Det finns vuxna människor. Vuxna, utbildade människor som är nazister. I Sverige! År 2006!

Dom har stora middagar på Hitlers födelsedag för att fira. Värst av allt är att dom försöker värva fler till partiet hela tiden. Deras ansikte utåt och partiordförande heter Daniel Höglund, också känd som Sveriges sämsta människa.

bubblare: Ahmed Rami, Joel Ander, Ireen von Wachenfeldt.

EXTRA: Kristoffer Appelquists blogg.

Annonser

5 svar to “Topp 10 sämsta människor inom landets gränser”

 1. Jesus Says:

  Jag är inte säker på ifall jag tycker Daniel Höglund är Sveriges sämsta människa, men jag mår hysteriskt illa av att se hans fula ansikte.

  Ulf Ekman kan nog lätt komma upp och toppa bredvid Åke Green för mig. Bara för att jag hatar kristna fanatiker nästan mer än naziscum.

 2. ALMA Says:

  Alltså. Magnus Betnér. Så jävla kall. (vilken jävla korkad tjej?)

 3. Miks Says:

  Stefan och Krister är najsiga. Full frys ❤

 4. André Pentmo Says:

  Jag tycker nog lasermannen borde vara med på topplistan

 5. Erik Says:

  Du verkar ha en jävligt skev världsbild. Du skulle kunnat vara Mona Salins tvillingbror/syster…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: