Märklig dröm

 

jag åker med familjen till en sorts herrgård. Vi ska bo här några dagar. Sen händer något jag inte riktigt minns men så kommer Sara.
Vi går in på mitt hotellrum. det första hon gör är att ta av sig tröjan. Hon har ingen bh under. Vi hånglar en stund. Men så avbryter jag och säger att jag är hungrig, hon är också hungrig. Egentligen vill jag inte lämna henne. Men,
Jag går ut genom en annan dörr i rummet och hamnar i en sorts glasportal som tar mig till burger king och burger ranch (en snabbmatsrestaurang som finns i Israel).
det känns lite futuristiskt och flygplatsaktigt. Burger ranch på vänstra sidan och burger king på högra. Jag väljer att gå till burger ranch. Alla väggar är av glas och det känns väldigt öppet. Jag beställer ett gäng burgare, men det tar för lång tid så jag tar en liten promenad.
helt plötsligt är jag i skogen och det är ett sorts räcke vid sidan om vägen. Jag snubblar över den och räcket är typ gummiaktigt så att jag nästan hänger ner som ett bungyjump. det är ett stup under mig och jag dör helt säkert om jag faller ner.
så vaknar jag.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: