Om Cecilia Frode och roast på berns

Henrik Schyffert ringer Cecilia Frode och frågar ”Hej! Vill du vara med i mitt program, roast på berns?”. Cecilia svarar: ”Javisst! Vem ska jag roasta?”. Henrik svarar: ”Markoolio”. Cecilia svarar: ”Coolt! Jag kommer!”.  Så skulle man kunna tänka sig att samtalet gick till när Schyffert fick för sig att ta med Cecilia Frode i programmet. Detta är resultatet:

Cecilia skämtade inte en enda gång om Markoolio. Det enda hon gjorde var att gå upp och säga att Petra Mede inte har rätt att säga ”pung” i TV, eftersom hon är kvinna, ungefär. Ingen fattade någonting, varken i panelen eller vi framför TV:n.

Hanna Fridén skriver helt fantastiskt om ämnet, medan Jan-Olov Andersson, skriver detta.

Att roast handlar om att skämta och hylla en person är väl något som totalt gått förbi  Jan-Olov och Cecilia Frode. Hon är väl för fin för det, sedan hon var med i tv-serien ”talismanen”, kan man tänka sig.

P.s Rolig grej är att Jan-Olov skriver:

Magnus Betnér drog så grova sexuella skämt om Petra Mede, att chefredaktör Jan Helin nog hade stoppat dem, om jag hade försökt citera dem här.

Hahaha. Med tanke på hela den där ”Israeler stjäl organ”-dealen så vet man ju aldrig vilka bus den där Helin kan få för sig att hitta på.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: