Topp 10 hemsidor man kan ha kalas på

10. Is the shit

Grejen med istheshit är att du kan skriva vilket ord som helst mellan http:// och istheshit.net. Går du till exempel in på http://istheshit.istheshit.net/ så kommer du till bilden den hänvisar till. Sen är det bara att leta efter saker du kommer på, så har is the shit-crewet levererat det bästa skämtet om just den saken. Om den inte finns kan du lägga till den själv. Ganska kul om man har tråkigt en regnig kväll…!

9. Youtube

Borde väl egentligen vara högre rankad eller inte finnas med i listan alls. Det blev en kombination. Youtube är så grymt att det döpts flera fenomen om det. Youtube-förfester är skithäftiga till exempel. Består av att man dricker alkohol och ropar olika saker man vill se till den som sitter vi datorn. Vill även passa på att göra reklam för mina egna filmer.

8. Filmtipset

jag hänger inte lika mycket på filmtipset längre. Mellan år 2004-2007 var jag dock helt besatt, periodvis. Jag la betyg på alla filmer jag hade sett, diskuterade film och annat skit i forumet och skrev cyniska resuméer som alla andra medlemmar antingen hatade eller älskade. en bra sak med forumet är att de flesta är runt 25-30 och har svar på allt. Jag lovar. Fråga vad som helst i allmänt-forumet som du undrat över. Eller kanske en film du knappt minns som du vill ha namnet på? Filmtipsets forum är rätt plats.

7. Fat-pie

Minns ni salad fingers? Den animerade filmen om en grön kille som blev ett internetfenomen? Mannen bakom denna film har en hemsida där han även lagt upp en hel del annat som är värt att kollas in. Allt från påhittade animatörkompisar till spelfilmsplaner. Min personliga favoritflashfilm på sidan är nog The child that smelt funny. Filmerna har tyvärr blivit ganska dåliga den senaste tiden och dåligt uppdaterade. Men kolla arkiven och njut.


Salad fingers

6. Grooveshark

Vid det här laget har du säkert spotify. Men spotify kan krångla och då finns grooveshark till din hjälp med minst lika bra låtutbud. Dessutom finns en del artister som inte finns på spotify, såsom pink floyd, the beatles och Bob Dylan. Man behöver inte bli medlem.

5. Bloglovin

Har ett skittöntigt namn, krånglar ofta och har ful design. Men det tar inte ifrån bloglovins enormt praktiska upplägg när det gäller bloggläsare. För vid det här laget har du väl fattat att du varken orkar ”titta in” på bloggar då och då eller krångla med RSS? Det finns dessutom sjukt många bra bloggar där ute som bara väntar på att just du ska upptäcka dom. Så många att bloggar till och med kommer få en egen topp 10 vad det lider…

4. Last.fm

Jag är väl en sorts statistik-list-nörd antar jag, men jag älskar att se statistik på vad jag lyssnat på den senaste tiden. Finns också ett rätt schysst sätt att hitta bra spelningar i ditt område och den har någon sorts radiofunktion i den egna spelaren, men den använder jag själv aldrig.

3. The best page in the universe

Det här är internethistoria, mina damer och herrar. Kenza kan skryta hur mycket hon vill om att hon haft 100 000 sidvisningar på en dag. För madox, som han kallar sig är det en struntsiffra. Han hade fler sidvisningar 2003 och har nämnts i allt från nyhetsreportage till pokerböcker. En kille som är känd bara för att han la upp en massa arga texter. Jävligt bra, arga texter.

2. Youporn

Hähähähähähä.

1. LG2S

Enligt mig, världens bästa hemsida. Detta beror på hur otroligt underbar livssyn människorna bakom har. Samtidigt som mycket på hemsidan är hysteriskt roligt, finns det mycket lärdom att ta av sidan. Börja med att läsa om neoluff, för lite insikt om vad hemsidan egentligen ska handla om. Sen finns det givetvis en massa skämt om Bruce Willis, depeche mode och döda spädbarn likaså. Själv går jag av någon anledning alltid in på den här hemsidan när jag är ledsen. Detta är helt sant. Ingenting gör mig lyckligare än att läsa artiklarna om ångest och vemodskvällar, samtidigt som jag låter någon passande musik ljuda i bakgrunden. Jag skrev detta en gång på LG2S klotterplank. Detta tyckte dom var så kalas att dom nu har texten ”Varför går jag alltid in på den här hemsidan när jag är ledsen?” som någon sorts slogan. Ah, ni fattar när ni ser hemsidan. Läs allt.

Bubblare: piratebay, wikipedia, google earth, facebook, twitter, betapet, allsp, isketch, blip.

1000apor hade givetvis platsat på listan om den fortfarande hade funnits. R.I.P.

Annonser

3 svar to “Topp 10 hemsidor man kan ha kalas på”

 1. Helena Says:

  fan vilken besvikelse.. =( blev nyfiken på denna sida då jag läser 365saker och tycket den verka helschysst! tills jag såg att du länkat till (och hyllat) en PORRSIDA. Trodde att det var ett skämt först och gick in, men möttes av människoförnedrande bilder.

  Och DU störde dig på människor som har förlegade värderingar a la 50-tal??

 2. socialasituationer Says:

  Det är ett skämt. Chilla.

 3. socialasituationer Says:

  För övrigt så är youporn en hemsida där vemsomhelst kan ladda upp porrklipp, oavsett hur mans/kvinnoförnedrande dom är. Jag tipsade även om youtube, men jag ser inte att någon klagar över att man kan hitta klipp på sjuka barn, barn som mobbas i skolan och annat förnedrande.

  det är vad man gör det till och om det innehåller sex eller inte spelar ingen roll om allt är upp till användaren. Det är funktionen i sig som är användbar.

  Sen var väl youporn-länken mestadels ett skämt, vilket man förstår om man läser min eminenta beskrivning av hemsidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: