Som en high school-screenshot!

carl

Ser ni bilden? Ser ni hur sjukt bra den är? Tänk er att ni slår på femman en lördag förmiddag och det går någon dålig amerikansk teenage-rulle på tv. Ni är småbakis, ni käkar kanske en toast, ni kanske kliar er lite på skrevet.

Filmen går till så här: Josh handzomeboy90boy har precis breakat med sin flickvän April Summerbreeze Paris-guurl. För att komma ifrån allting så bestämmer han sig för att åka på ett summercamp där alla hans drömmar kommer go truuuhueee och där han ska finna sig själv. Men vad han inte anade var *lp-skiva som stannar till-ljud* VAR ATT APRIL OCKSÅ ÅKTE DIT, med sin nya kille Hunkbuster musclehit. Vad ska han nu ta sig till!

Han gör upp en plan med en ny tjejkompis Angela plainface han träffar på bussen för att få sin tjej tillbaka. Men i slutet inser han att det var just den tjejkompisen han var ute efter all along.

Bilden är för övrigt tagen när jag gick i 9:an och hela klassen åkte till Prag. Det är min gamle vän Carl på fotot. Jag minns inte vem som tog kortet, men kudos till honom/henne!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: