En ond cirkel

Ni vet när man lär känna ett nytt ”gäng” med människor? Man skaffar liksom en vän är med i en grupp människor som brukar träffas hyfsat ofta.

Du börjar umgås i den kretsen, du kommer överens med den här gruppen av människor. Vissa tycker du mindre om, men det kompenseras av de andras schyssthet. Ni träffas hyfsat ofta. Ni blir fulla tillsammans. Någon i gruppen bråkar. Kanske försvinner någon för alltid, kanske kommer dom överens.

Precis då när du tror att du kommit in i gänget, ja precis då sitter du hemma, loggar in på närmaste internetcommunity och upptäcker att hela det här gänget har varit på fest tillsammans. De umgås och har jättemysigt och roligt på bilderna. Du är inte med på en av dom. Inte ens den här vännen du ursprungligen skaffat har ens nämnt ett ord om detta. Du vill inte vara påträngande och jobbig så du nämner det aldrig.

Sen tröttnar du på att dom skiter i dig. Du skaffar en ny vän som är med i en grupp människor som brukar träffas hyfsat ofta.

Annonser

Ett svar to “En ond cirkel”

  1. Boman Says:

    Gruppdynamik är knepigt. Att få inträde till en färdig grupp går nästan inte. Det sägs välkommen, man får göra tillfälliga inhopp men egentligen är man inte med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: