Torsdag!

För alla er två där ute som hängivet väntar på att vi ska komma igång så säger vi: Torsdag! Torsdag eller fredag kommer vi få tag på den evinnerliga kameran och förhoppningsvis börja spela in ett par ”avsnitt” till den här bloggen.

Tills dess kan vi ännu en gång bjuda på en av de första artiklarna från Livserfarnaesteter.se. Denna gången handlar artikeln om att tappa bort saker på fyllan:

Du lånar ut din kamera till Buster Klenpång, som råkade ge den till ”Astrid von heffer” som i sin tur tog kort på sig och snubben som sjunger i ”Metal spine” som lånade den för att ta ett gruppfoto och lämnade den sedan på bordet ”bredvid alla heinekenflaskor”. Krille Knut som enligt uppgift hade pillat lite på kameran är stensäker på att han såg Johnny Wolger ta den från bordet där han lämnade den. Johhny Wolger säger att: ”näääfan. jag var på toan hela tiden och strulade med Unni Puder!” Unni puder var så packad att hon vet inte om hon ens gjorde det. Jonny wolger blir ovän med Krille Knut. och du har förlorat din kamera.

Akta dig för alkohol

Akta dig för alkohol

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: